maandag 9 juni 2014

Update! mei - juni

Hello!
Er is een hoop gebeurt in een korte tijd.... daardoor even niet gedacht aan bloggen!
Maar deze ochtend heb ik even lekker voor mezelf. Dus tijd voor een blogberichtje :D

Eind april was mijn laatste berichtje. Toen ging het over Koningsdag. Dat was zo'n leuke dag! Daarna zou ik op 11 mei op de Swan Market staan. Maar dit werd afgelast door slecht weer! Zo jammer en zo zonde van het geld! Het inschrijfbedrag was (voor mij) vrij hoog. dus ik ga me helaas niet aanmelden als er weer een Swan Market in Utrecht komt.

Maar ik heb het ook druk genoeg met andere dingen momenteel. Dat komt vooral door mijn nieuwe baan, waarbij overwerken helaas meer standaard dan een uitzondering is geworden. Na 50 uur werken per week is de energie behoorlijk op! En daardoor kan ik ook niet zoveel tijd meer steken in mijn Fimo-sieraden. Dat is wel erg jammer, want dat bracht me juist zoveel ontspanning.
Maar ja, daar moeten we maar aan wennen.

Maar vanaf oktober zal ik 3 maanden niet hoeven werken. Dan heb ik HELE andere dingen te doen. Want 26 november verwacht ik mijn eerste kindje. 
Momenteel ben ik 15 weken zwanger. Maar wat gaat het toch allemaal snel! Buikje begint nu met groeien. Al enkele echo's gehad. En 7 juli de 20-weken-echo. We hebben besloten dat we niet willen weten of het een jongetje of een meisje wordt. Dat blijft dus een spannende verrassing! :D
Na die 20 weken, gaan we de weken alweer aftellen :)

Dan even creatieve zaken! Ik ben gisteren naar de webshopmarkt geweest in het Griftpark in Utrecht. Deze markt wordt georganiseerd door De Utrechtse Fabriek.
Deze markt was op 1e pinksterdag. Maar vandaag, op 2e pinksterdag is er nog een marktdag! Dus als je er nog heen wilt: grijp je kans. Het was er erg gezellig! 

Ik heb wat leuke stationery gekocht bij hipgemaakt.nl

Een stempel:


Stickervellen met stickertjes in de vorm van postzegeltjes. Echt heeeel schattig!

Tuinconfetti. Dit lijkt me heel leuk een een keer cadeau te doen aan iemand. 
Het is dus een zakje met papieren confetti. Maar in het papier zitten bloemzaadjes. Deze kan je in de tuin strooien, beetje aarde eroverheen en dan komen er bloemenplantjes uit! Leuk toch? 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten